30 september

Imorgon är det första oktober.. Snart kommer man väl vara tvungen att ta på sig vinterjackan och klä sig i 438729 lager med kläder för att klara sig ute i kylan, usch. Igår var det t.o.m. frost på bilen. Lär behöva skaffa en ficklampa också eftersom det är så jäfla mörkt ute! Inte kul. Förövrigt så vill jag inte att O'Malley ska dö och sen så hoppas jag att Erik ska gå vidare i idol. Får veta om han gör det snart hihihihihihiih.


TV

Jag kommer vara klister framför tv'n ikväll. Idol klockan åtta och sen Gray's anatomy premier, WUHI.

If we could party all night and sleep all day And throw all of my problems away My life would be easy

Funderar på att ta en lite längre sovmorronen imorgon än vad chemat erbjuder mig.. hm.. tar den å sug på'n. En annan sak jag funtar på är om jag kanske ska ta mig till gymmet imorron & burn some.. Tycker nog allt att det passar nu, måste ju hålla igång hallåååå. Annars så tänkte jag nog försöka krypa ner under täcket, möjligen läsa lite i boken vi fått från engelskan som ska vara utläst nästa onsdag.. yeah right.. ehehehe, hej då.

autumn.


Min snälla, rara mamma var på hugget idag. Fick dessa sweeta things.

I was down and calling for a place to hide

Jag skulle vilja ha en stor alvedon just nu, men jag orkar inte röra mig ur sängen haha. Lata jävel. Slår kanske på tv'n istället och hoppas på att det hjälper mig. Hur kan jag vara så trött hela tiden, måste ha brist på nånting. Har faktiskt börjat äta kalcium tabletter för att jag inte dricker mjölk.. sen äter jag knappt smör och ost heller så. what to do? go to the pillz. ska ta tag i ännu mera plugg plugg plugg, ännu mera plugg plugg. Jag längtar sten hårt till period tre då mitt chema är en aning najsare än det jag har nu. sovmorron till halv 1 några dar i veckan, det låter inte fel va? ..inte fel alls! åååh längtar.

You know love is better than a song Love is where all of us belong

Jag fick en ny jacka idag, liten svart sak. tacktacktack.


For you will still be here tomorrow But your dreams may not

Den här dagen kan jag lova er har varit så otroligt seg.. började dåligt, missade bussen imorse, eller bussen missade mig egentligen.. den kom förtidigt såklart. Måste ha åkt förbi 5-10 minuter för tidigt för jag kom allt dit alldeles lagom för att passa den! Sen hade jag en lång skoldag framför mig, usch.. och nu är det bara tisdag, onsdag, torsdag & fredag kvar. Mitt ljus i livet ljust nu är tanken på Scotland. Längtar, längtar, längtar. Det som får mig att keep on going.
Känner att jag behöver en rejäl dos med sömn inatt för att klara av morrondagen och restvarande vecka. Kolla på idol, duscha & sen försöka sova?





hej

Det här med plugg på helgerna, det är ingen bra grej. Sliter arslet av mig och skiter i allt annat kul som man kunnat göra, vad är det liksom? Igår handlade min kväll om power napar och plugg, nån gång på kvällen fick jag besök av Gustav också. Idag har jag hunnit klart med vissa skolgrejer iallafall, tacktacktack gud. Har en paus nu med top model. bye!

i sommras.


Easy living


saturday night

jag är trött. orkar inte göra nånting. kul lördags kväll, heh. kan ju.. va skönt.


lördag

morning glory! har varit vaken sen 8-9.. hur orkar jag, på en lördag!? funderar på att ta mig till gymmet, eller om jag kanke ska plugga lite.. fast jag orkar inget av de egentligen heh.
igår så tog jag mig till stan efter skolan. men det gick ju inge vidare. ALLT jag hade tänkt att köpa var ju slut, såklart.. typisk otur? jag stressade runt som en idiot i stan och letade. var inne på nyöppnade h&m på drottninggatan bl.a. kunde. inte. röra. mig. fick nästan klaustro.

nån som hittar en grå tröja med kedjor på axlarna från h&m.
köp den till mig! tack.

sprang till slut till tåget och svettades som en gris när kom på den efter min löptur.. herreguddd.. sen var jag tvungen att duscha, fixa mig, välja kläder på en halvtimme ungefär. fattar själv inte hur jag klarade det haha. Sen hamnade jag hemma hos Pillan på en grymt mysig tjejmiddag med grymt GOD mat.
Blev en tidig hemgång till pojken för min del. snipp snapp slut.





UF

Jag vill inte veta hur det gick på det där provet haha. jag hade total blackout första timmen, sen släppte det lite efter att ha suttit där med no brain. men aa, får se hur det gick när man får tillbaka provet, vad kan det ta.. en-två veckor? nu sitter jag inne i data salen och har uf iallafall. nån som vill köpa en skoltröja?


sleepyy

Godnatt people!


my heart was made of stone, my eyes saw only misty grey, Until you came into my life girl, I saw everyone that way.

Sitter & lyssnar på Cat Stevens medans jag försöker trycka in så mycket företagsekonomi fakta jag bara kan i mitt huvud. Hur förklarar man likviditet med några ord? Hjälp. tur att det är fredag imorron säger jag bara och hoppas på att nästa vecka är en aning mer pluggfri än den jag haft nu. jag ska försöka ta mig in till stan efter skolan imorron iallafall, ska försöka knipa åt mig "little black dress"N och lite annat smått&gott. Red carpet, hm.. vad ska man lyckas hitta på till det då?



You can make it all true And you can make it undo

Kan ju säga att det där var ett riktigt välbehövt träningspass! hoppas jag får lite (bara lite) träningsvärk till imorron så man kan känna att man arbetat hah. 2-3 gånger i veckan kommer jag hänga där framöver har jag lovat mig själv. jag klarade av det innan sommaren så då borde jag klara av det nu med. 

Nu sitter jag med skolböckerna upptryckta i ansiktet. måste. plugga. kanske inte låter så kul att göra det på sin day off, men det är vad jag måste göra.. jag har ju fea prov & dessutom muntligt till engelskan inför HELA klassen. haha, hur det kommer gå är ju frågan. önska mig lycka till, lär behöva deeeeeeet! pussen.

z-dag

Of to the gym!


Oh, lover, I want to spend this time with you

det här är förjävligt people.. jag är så himla rastlös. kan min pojke bli klar snart!!!!

wants



lill lördag

..och på råga på det så har vi z-dag imorron! hell yeah! det som är de bästa med rudbeck, helt klart. Har bara halvdag på onsdagar+sovmorron, så har bara haft två lektioner idag=har energi kvar till resten av dagen. ska spendera den med bfriend efter att han varit ute på en 18hålare. får se om jag kommer hitta på nåt att göra innan, eller hinna i huvudtaget. vet inte hur länge den pöjken kommer stanna där ute. whatels.. imorron blire träning för hela slanten! nu har det varit ett för jävligt uppehåll på den fronten, men äntligen så ska jag och amanda röra oss mot gymmet nångån på morronen/dagen.


tröja med axeldekor, Zara.

Ten nine eight and I'm breaking away

Scotland är bokat&klart. biljetten är fixad och hotellet är bokat. så sjukt taggad!!

 


Fick den här av snälla lilla papi idag. snälltsnälltsnällt.tacktacktack.

hairhairhairhair

Min moster har precis gått efter att ha hjälp mig med mitt hår. Det är nu en aning mörkare en förut.. vet dock inte vad jag själv tycker om det än. Sen är det ju bara toning som ska ha hålla i 20 tvättar eller nånting, så om det blivit helt misslyckat så gör väl det inte så mycket heh.
mycket mer på hjärtat har jag inte.. loooove

Now hold onto me pretty baby

Väntar nu på att b-friendens fotbollsmatch ska ta slut så man kan bli upphämtad och driva sig åt hans hem. tyvär kommer jag få vänta ända till.. 22.15? kanske senare, då matchen slutar då. skulle egentligen ha spenderat hela den här dagen/kvällen på att plugga till fea provet, men det har blivit uppskjutet igen(!!!) så nu blire på fredag istället, klagar inte.
...behöver jag ens nämna busshelvetet som jag missa imorse? är 50 meter från busshållplatsen med 5 minuter kvar tills den egentligen ska gå. så ser jag härligheten åka förbi mig.. kul, kul! så det blev till att vandra istället.


Don't cry out


Måndagsbarn

Morning glory! bortskämd som jag är så brukar jag alltid få skjuss till skolan (även fast jag bor 10 minuter ifrån). Men idag blir jag tvungen att åka buss iaf, är alldeles för kallt att gå.. usch. så nu måste jag stressa ihop lite kläder, insperation tack? har ingen aning vad jag ska slänga på mig, även om det bara ska va skit ohlalla.. nä som sagt, stress! har inte tid med det här? beybyey

<3

Världens bästa pojkvän!


If you're blue and you don't know where to go

Nån som är mvg barn i svenska kansek? eller iallafall bra på krönikor/essä'er.. här är nån som inte kan bli klar med sin svenska uppgift. det här suger!

20/9

Blev ingen brunch för mig ändå.. as tråkigt, men kände att jag behövde plugga. Så det är var jag har gjort idag&gör fortfarande.. bokmal i företagsekonomi boken. Kortågott, hej från mig!

Söndags brunch

ååh jag är så grymt hungrig, men jag har bokstavligen ingenting som ska föreställa mat hemma. får spara mig ända fram till två då jag ska va hemma hos Lundman för brunch med massa bruds. längtaaar, komma proppa i mig allt!!
Va hemma hos Amanda igår, om nån ville veta det. Lika trevligt som alltid när man är hemma hos henne. Vi var kanske 15-20 stycken, inte för lite, inte för mycket. Helt lagom för mig som var i stort sätt på väg att somna när jag lämnade mitt hus igår ha.
Ska fixa mig nu & sen dra till Lundis, bye!


h&m

den 14 november.


Lördag

Hemma igen efter att ha suttit på berget vid edsviken och ätit thai mat från kiosken hemma hos gabbe. är riktigt, riktigt trött men jag måste börja plugga.. ååååh orkar inte. får hoppas på att det händer nånting roligt lite senare ikväll om jag nu inte blir för trött för att ens gå ut. skulle vara hur skönt som helst om den där z-dagen jag har på torsdag skulle vara nu på måndag istället!


Fika

Gustav åkte hem för att plugga för ett tag sen. Mina planer för dagen är att förståfrämst fika med Lina, Becky, Gabbe & Alle nånstans. Möjligen i parken när det ändå är så fint väder! Inga moln och lagom varmt, mhmm.
Sen måste jag också ta tag i lite plugg, måste man så måste man...
Ska fixa mig lite snabbt nu och sen gå nånstans, puss!



TTT


Thank god it's Friday!

Några fest planer för kvällen äre inte. inte vad jag vet iallafall he. Vid 10-11 tiden får jag besök av Gustav & det som händer innan det har jag ingen aning om. Är öppen för förslag om nån har några! känns ganska trist om jag kommer få spendera kvällen åt att sitta hemma ensam. Nåt som måste göras ikväll är att boka biljetten som tar mig till Scotland. Det får inte glömmas! Synd om jag inte kommer med på planet liksom. hehe.. aa.
Lite tv, lite mat, lite sällskap kanske? sen blire perfa. bye!


blev förövrigt gubbbyxorna idag.


I'll follow you until you love me

Morning sunshine! Så här borde det vara varende dag.. sovmorron for president!
Jag har iallafall hunnit med att duscha och ätit i en halv frukost (Te!). Ska se vad det blir för outfit i skolan idag & mina två lektioner, swedish and english. Kanske satsar på mina gubb byxor från igår. Ska ta den & suga på..
Nä! nu ska håret torkas och möjligtvis plattas till lite, sen blire troligen ytterligare lite tillfixning framför spegeln!
C´U!

I like it

Scotland Scotland Scotland Scotland!!! jag är så grymt taggad!!! i mitten av oktober så flyger jag och 11 andra brudar till Scotland, holly cow, jag orkar knappt vänta haha. när vi kommer till flygplatsen på kvällen så ska vi ut direkt hah, det kommer bli så underbaaart. sen ska jag frossa bland alla kläder och skor och aa shoppingen i huvudtaget. Ett måste som ska hamna i min garderob är Marc Jacobs, Protect the skin you're in. jag åker inte hem till Sverige igen utan en ahha. nu ska mitt utkletade smink ryyka, sen blir det lite tv som jag kan somna till.
Sleep tight & don't let the bedbugs bite u.



You can keep me up on the phone all night

Är helt slut efter att ha traskat runt i mina nya boots jag köpte i tisdags hela dagen lång. fötterna, benen och ryggen har tagit smällen, ajajaj. Kom hem från stinsen för dryga 10 minuter sen, hade nån slags rabatt grej på lindex som gällde idag så fick lite thingthings därifrån. Två stycke byxor och ett stycke armband, allt i svart, men de passar ju mig heehe. (+rött nagellack & hårfårg på kicks. nu blire mörka slinger yeyey).
Ligger och myser i sängen framför idol nu, haha, älskareeeee! lite sällskap från en viss someone skulle vara pricken över i men @&%!!. pusspusspuss



7th heaven

I'M IN HEAVEN! Inställd företag så slutade 2 idag, den är inställd imorron också dessutom, så jag får en sovmorron ända till 12.40 OCH fea provet är uppskjutet till tisdag!
Gustav slutar vid 4 så då ska jag bjuda honom på en romantic middag uppe i eds. tar alltid ceacar sallad, men kansek blir en kebabtallrik denna gång heeeeeeeeehe.. aa och sen vid 7 nångång så ska jag till stinsen med mami för vi ahr nån erbjudande grej där som vi ska använda, yeyey. b yeybyebyey, kärlek.

Can't keep it in

Helgen börjar närma sig eller vad säger ni? Bara torsdag samt fredag (sågottsomhelgdå) kvar, ojoj! Sitter och har väl lite ångest inför fea provet på fredag, glömde ju då böckerna i skolan idag.. tur är då dock att läraren ska gå igenom och repetera allting för oss imorron i två timmar på den tiden vi egentligen skulle haft UF. yeyyeyyey!
kvällen idag blir till att spenderas hemma hos min bfriend. italienska gloserna sitter som dom ska tills imorron också, thanks god.


15sep

hemma från skolaaaan, wuhu! en riktigt lång dag har det varit.. gillar inte tisdagar..
från en sak till en annan.
bio jag vill se.
ute nu; The ugly truth
premiär snart; Coco before Chanel
premiär i mars 2010, MÅSTE se; Alice in wonderland, med mina älskade Johnny Depp och Tim Burton. En film med dom ihop kan inte bli dålig. Edward scissorhands in my heart.

http://www.youtube.com/watch?v=LjMkNrX60mA

Isn't it obvious that I love you

Vaknade för några minuter sen, börjar skolan 8.20 och går hel dag ända till 16.00. Börjar med en dubbeltimme matte, italienska i en timme och sen en snabb visit hos mentorn och till slut 3 timmar företagande. Längtar till sista timmen då vi har UF hehe, as nice.
Och på tal om annat så behöver jag en mobil nuuuuuuuuuuuuuuuu.


behöver jag säga några ord?

Färga håret

Jag Måste göra nånting med mitt hår. Nu har det legat orört än rejäl tid och känner att det måste göras nånting med det nu till hösten. Är sugen på att slinga in lite mörkare färger då jag inte vågar färga det. Har inte färgat det sen sen 8an, några blonda slingor nån gång. MEEN, aa.. skulle va snyggt med samma hårfärg som Lindsay på bilden, men som sagt, I don 't have the guts, poor me.


skulan

Är i skolan och har svenska c at the moment. Frustaationnnn, ska ha en krönika om mediekonsumtion klart till i slutet av veckan (har inte ens börjat) och sen så har jag även företagsekonomi prov på fredag, italienska läxa till..torsdag och engelska läxa till på onsdag. ORKAR INTE! känner redan nu att jag inte ens kommer orka med hälften av allt det där. my good. måste skärpa mig!! får sätta igång dirr efter skolan idag..

Krönikan ska nu, tack vare min sveska lärare, handla om coldplay konserten. whey! drömmer fortfarande tillbaka..













































Wanna be loved

Of all the lonely people
I wanna be loved by you

Vill gå på Erik Hassle, biljetter för 145 låter inte fel, inte fel alls.
Kanske får med mig min pojke. kanske kanske det.

The ugly truth

Min mobil har gått till historia och sökandet efter en ny idag gick ju inte direkt super. Ska nog söka runt på nätet lite, nån som har nått förslag annars kanske? Fick iallafall tag på ett nytt tangent bord som rykte med mobilen, suck.. och såklart så funkar ju inte min data, utan den har crachat idag. succés.
Skulle ha sett The ugly truth med amanda och frida ikväll, men det får bli nångång in i veckan istället. synd, eftersom det skulle varit en riktig mysigt söndag med bio och fina tjejer. Ska gotta mig framför tv'N istället och kanske försöka mig på ett skolarbete eller två. C U. 


Cat Stevens


8 månader

Idag har jag och min bebis 8 månader, Jag älskar dig!



Söder, lika mysigt som alltid. Chill krök med härliga tjejer, inget kan väl slå det. Samtalsämnene blev blandade, men ett var om Skottland också, SÅ JÄVLA TAGGAD! meningen är att vi några chics, 10-12 st. ska åka dit över en helg, fest och shopping.
U N D E R B A R T säger jag bara.
Hemresan till stuna igen går inte att beskriva med ord, haha, ja gillart!
ska packa ihop lite clothes nu, bye!

 


Stå ut med mig, jag behöver dig

Såklart så skulle vi försova hos imorse & komma "60 minuter försent", som det står på min schoolsoft nu. meeeen mmm, nu blire fredagsmyyyys! and of we go to becky vid 7 snåret skulle jag tro, så där på kvälls kvisten. kanske borde satsa på en power nap nu innan? även fast man försov sig så fick jag ingen direkt Bra sömn, om man säger så.. vaknade nog minst 10 gånger under natten, attans..
Sen äru the big problemo om Vad man ska ha på sig? ja-aa, tips?
amendje I know you wanna!..

kärlek


så gott som

Så gott som helg nu vavava? YES! N'dast fredags lektionerna kvar, slutar 14.50 imorron&det är verkligen inget fel på det. På kvällen bär det av in till söder hem till Becky och sen är resten av helgen uppbokad också. Känns faktiskt skönt att man vet vad man ska göra.
fredag; söder
lördag; 8 månader med min baby
söndag; bio, The ugly truth, med några sköna chics.

Nu kom älsklingen precis hit, ska låta han plugga en tag och sen ska vi titta på slum dog millioner.


paparazzi

I'm your biggest fan 
I'll follow you until you love me, papa-paparazzi
baby, there's no other superstar
you know that I'll be your papa-paparazzi
promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous, chase you down until you love me

Bara när jag går med dig

En ljuspunkt i helgen fanns det väl kanske då.. Håkan i fredags på grönan.

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå




Visst känns det fint att va vid liv en dag till?

Har upplevt en helg i helvetet. Så dagen har gått ut på att skrapa ihop lite godbitar från stan som försök att göra en på bättre humör. Sällskapet var det inget fel på heller, Alle & Gabbe kan göra dagarna bättre för en.
Anywayy.. här är mina kap (+en fet hösthärlig halsduk!). Nu; Idol!


B.M.

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there.
- Bob Marley.

RSS 2.0