http://gardestad.bubbleroom.se/

http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/
http://gardestad.bubbleroom.se/

?

http://gardestad.bubbleroom.se   ???

Sharing different heartbeats in one night

Insåg ju att min svenska också är inställd för min del idag så nu är jag hemma på ett två timmars hål, skönt med stort S! Nu ska jag laga till mig ett par pankakor att äta till lunch. Föresten så kan ni ju säga om ni tycker att jag ska stanna på blogg eller flytta till bubbleroom där alla andra verkar Hänga!?


Lycklig tjej

Skulle nästan kunna säga att jag har lyckorus över att det är lov nästa vecka, a precis, lycklig! två skoldagar kvar sen så, då smällere. En veckas ledighet kan helt omöjligt sitta fel. Lycklig är jag även över att jag har sovmorron imorron då min italienska är inställd pga komp (bion förra veckan). Sen är jag lycklig över att Mylove ska göra mig sällskap under natten!


21 oktober

Skolfoto. check! Bra att det där ändast görs en gång om året.
Gustav kommer hit om nån minut.

heartit

Om en månad.



I wanna know what it’s like on the inside of love

Jag har förövrigt z-dag imorron som inkluderar att vi ska gå till skolan och bli fotade till skolkatalogen. Som jag inte gillar för det första. Går det i och huvudtaget att bli någolunda snygg på ett sådant kort eller är det fullständigt omöjligt? Har aldrig riktigt lyckats liksom. Sen kommer ju såklart klädproblemet. Men det orkar jag inte övertänka. orkar inte tänka på det alls föresten. Det får bli det första jag kommer på imorron istället. Om ingen har nåt förslag såklart, någon?

bild från sonjas faceb.

 



my brain's the burger and my heart's the coal

Trot de eller ej men jag är fortfarande utmattad sen den sömnlösa helgen i Skottland. Tog en hemma-från-skolan dag igår då jag nästan kände att jag skulle spy av att jag mådde så illa och & inte tala om min h u v u d v ä r k. Sen slank halva dagen idag iväg under täcket också. Men nu känns det väl någorlunda bättre iallafall. Tur att jag inte fått samma sjukan som några andra av flicksen har fått med feber och grejer, nej, nej tack. men TACK för lov nästa vecka!!!
Fy fan vad det skulle ha varit kul om vi hade stannat där bara en natt till. Lite mindre stress och mycket mera kul! Men som sagt så ska vi tillbaka dit, inget snack om saken, dock när alla har fyllt 18 barre.


bild från amandas fejja

Hemma

Första inlägget sen Shottland! Jag kan ju ärligt säga att jag är i det tröttaste slaget och orkar inte skriva ett 84953 tusen ords inlägg om hur helgen i Skottland var. Det kan komma senare samt med 5423 bilder som tagits under il weekend! Kortfattat kan man väl beskriva den som dunder, & att det är nånting vi tjejer lätt kommer att göra om igen!



16de-18de

Har lite problem med väska och innehåll men det får allt klaras upp inom en timme för om två står vi på sollentuna perong och väntar på tåget in mot citty som därefter tar oss med buss till Skavsta och vidare med flyg till destination Skottland.
Måste ha med mig.. tandborste, handuk, skor, underkläder, smycken, kamera, mobil, pengar, mer..? ..aa typ det. ska väl försöka packa ner det i NÅN (vilken?) väska. aa hhe. Kommer hem redan på söndag så aa TJING!


I'm in Scotland bitch

Nyss hemkommen från ett yoga pass med Lina och Agnes, känner mig anorlunda utvilad faktiskt.. ÅH oj oj oj, imorron så åker vi! vi sitter antagligen på bussen på väg mot flygplatsen nu om 24 timmar. GALET! iiiiiiiiiiiiiih! AAH, taggad, taggad, taggad!! skol dagen kommer ju inte gå något segt imorron? kommer sakna min bebi Dock. NU SÅ, SLANGIVA!

papi



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5960463.ab

O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan

Hello people! Det är nattinatti time för mig så småning om. Tänkte bara dra några små meningar här för er på kvällskvisten. Dock har min hjärna brist på idéer om Vad. Men jag kan säga att 1. Jag har sträckt mig. = inte skönt ALLS, kommer säkert gå som ett freak imorron eftersom det är my lår. Gjorde det på aerobic:en. 2. Om 48 timmar (och en kvart) så har jag och sju andra hela makalösa brudar landet på Land of Schotland. Sen finns det ingen trea and so on lllala, det här är så onödigt haha. Men ha de gött folks så höres vi senare!




14de

Börjar 10.25 på onsdagar och idag skulle jag börja dagen med engelska, läs förståelse. Men såklart(!!!) så måste jag försova mig och vaknar 10.15. Drar på mig det första jag ser och springer till skolan, bättre sent än aldrig! Aa så började min dag. Var på bio med italienskan också, aa that's it. Nu är jag tröttter men om nån timme ska jag pallra mig till ett aerobic pass med Lovis, Aggie och Beckan. Hörs later on!

hellu

Try JibJab Sendables® eCards today!


UF

Åh jag blev å lyckliglyckliglycklig när Aggie ringde mig igårkväll och sa att kent skulle ha en till konsert! Så gick in direkt och bokade!!!!!!YEYYYYY! så damn fucking happy! Nu har jag UF till klockan fyra och sen ska jag hem och sen ska b-friend komma hem till mig. later!


tolfte oktober

Okej, skoldagen har varit riktigt chill idag. Har haft ett långt hål, två prov, suttit vid datan på italienskan och på svenskan så satt man och garva hela tiden. n i c e. Efter skolan så har jag inte gjort mycket alls. Ingenting i stort sett. Eller aa.. jag har letat väska som man kan ha som handbagage på planet till Scotland. Så jag har stått och mätt eftersom det får vara max 55x40x20 eller nånting sånt. (Vi ska nämligen inte checka in något vanligt bagage utan kör ändast på att hålla handen). Sen får det max vara 10 kg.. noga det där. Sen har jag bokat lite pass som jag ska worka out i veckan. Sen inte så mycket mer.. duschat! aa, skare va så skare! Dagens vill ha är att G ska komma hit!

Spotify; Melissa Horn - Säg ingenting till mig

moonlight or sunshine, morning or nighttime




-

NEEJ NEEEEEEJ whyyyyyyyyyyyyyyy! Allt jag vill ha är slut, SLUT! mobilen jag vill ha och biljetterna? jag går in på ticknet och så står det att det är sluuuutttt!!!!!!!!!!!!!!!!.................................. spyr.

It honestly was beautifully done Like trying to hide the daylight from the sun

It honestly was beautifully bold
Like trying to save the ice cube from the cold

12de



Ny dag. Ny vecka. Hemma på det vanliga måndags hålet. Som vanligt. Hade engelska grammar & listening prov första lektionen, det gick väl sådär. Hoppas på det bästa bara då engelska inte är mitt bästa ämne. Annars rullar allt som sagt på som vanligt.. om en timme far jag till skolan igen för svc, matte (prov) & sist italienska. Nåt som inte händer varje dag är iallafall att jag & G ha 9 månader idag, yesyesyes! Men han har ett jäfla gea inlämning som måste vara klart tills imorron så han kan inte va med mig, syyyyyyynd. Aa.. kent släpper sina biljetter idag!!! hehe. Nä det här var jag inte på humör för, LATER!

http://www.youtube.com/watch?v=tdesx6nGYwY


I got my good sides and my bad sides

Jag-vill-inte-tillbaka-till-skolan-imorron-/-söndags-ångest. Shit vad jag verkligen, verkligen inte vill det! Är skol trött som bara tusan. Tur att den här veckan slutar med att jag + 7 andra brudar drar till Scotland över helgen. Aa, vet jag inte om jag hade klarat mig veckan ut heh. Annars, vanlig trist söndag.. kom hem från stinsen med mami för nån timme sen, fick en rutig skjort/blus. På tiden. Strax ska jag plugga och sen nån mat nån gång. Aa, som vanligt alltså, nada specialle. Sho!



Tigerlily


This time baby I'll be bulletproof

 

 


mer än tusen ord


shut your mouth boy when will you learn

Har varit med G hela dagen, men nu är jag hemma. Låter gårkvällen berättas med bilder istället för ord.. snart.




Friday night

Nu drar jag ut. HARE!



And in the crush of the dark I'll be your light in the mist I can see you burning with desire For a kiss

Aldrig mera älvsjö, det där var så otroligt tråkigt. Jag höll på att somna strax efter att vi kom dit och dessutom så gick tiden extremt långsamt, 5 minuter kändes ärligt som en halvtimme. När jag kom hem så blev det en välbehövd "power-nap" på två timmar, tror inte man kan kalla det power nap då.. Men jag sov iallafall och det var som sagt välbehövt. Känner mig som en ny människa nu he. Nu ska jag äta middag, sen plugga lite nödvändiga grejer och sen hoppas man väl att det händer nånting roligt ikväll så man slipper sitta hemma och slöa hela helgen.
En vecka kvar till Scotland nu!!!!!



yesterday the night before tomorrow

Jag tog mig till gymmet efter skolan och byggde lite muskler tillsammans med Aggie och Beckybo. sköntsköntskönt, tänkte kanske ta mig dit efter Älvsjö imorron också. Nu på kvällen tänkte jag kanske ta mig en titt i matte boken då jag har prov på måndag. sen ska jag bara zZzzova!


svc

Har svc nu och försöker skriva någon slags debattartikel. Jag har ialalfall bara UF kvar efter det här sen är det h e l g. nästan. borträknat från älvsjö imorron men aa. hej.


8 oktober



MorrN', jag är trött som fan, har knappt fått en blund inatt & nu ska jag gå igenom en skoldag ända fram till 16.00. Good luck! chemat ser ut så här; två timmar italienska, matte, lunch, svenska och sist två timmar UF. trötter, ska fixa mig klart nu och sen åka iväg, brottom!

-

jag är trött på mycket just nu.

tjena

Nu; Grey's Anatomy.


It was you who picked the pieces up 
When I was a broken soul
And then glued me back together
Returned to me what others stole

tattoo

De som känner mig vet att min mobil gått i graven & att jag behöver en ny mobil, nu. Men jag har inte hittat nån än iallafall. Men det kanskekansekanskeee blir htc tattoo som släpps i övermorgon tror ja det vaa. Skulle inte sitta fel med en ny mobil nu. Japp!



But do they not know is that I'm not like the others

Min ända föda för dagen har varit en ynka liten bit med kladdkaka som jag fick för mig att göra med all brist på mat jag hade hemma. Så man kan väl tänka sig hur pass hungrig jag måste vara nu som left på en kladdkaka hela dagen. Stakars tjej.. & på tal om stakars tjej så är det ju så att vi har z-dag på fredag, men vi i företag måste åka ända bort till Älvsjö och gå på mässan klockan 9(!!) på morronen, det vill säga att jag måste ändå stiga upp klockan 7 för att hinna med tåget en timma senare eftersom det också tar nästan en timma att ta sig dit. sugeeer. På fredag ska jag sen kanske dessutom åka till Grisslehamn för att fira Ida, skulle va kul som fan, men det är inte säkert om jag kan åka en eller inte..to bad. Så, nu väntar jag på att nån ska ordna mat till mig, sen vänta tills Grey's Anatomy börjar, hehihi. Pussen!


Nu är det höst och allt är mörkt

Jag kom hem för circus två timmar sen och jag har ingen ork i kroppen i  
huvudtaget, vart tar all min energi vägen? jag fattar inte. Det här är inte
ens ett halvhjärtat försök i att skriva något intressant. Jag vet ingenting
intressant eftersom det. inte. händer. nånting! Det ända jag vet att jag
faktiskt orkar göra idag är att se Desperata hemmafruar som har premier
idag. Inget annat som kommer opp i huvet på mig.

Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll
Det kanske blir en liten omväg men vad spelar det för roll





M

Grym tröja med nitar
Grym tröja med nitar

6 oktober

Jag är hemma på tisdagshålet men ska gå till bussen snart så jag hinner till företagslektioner á la tre timmar. Inge vidare speciellt händer idag skulle jag tro.. två månader tills jag fyller år, YEY! Nä, inget annat, det händer inte så mycket i mitt liv just nul. bored as hell. tjing tjing!


god natt



tja?

God kväll! Jag har inte mycket på hjärtat jag, utan kanske bara att jag är trött? aa, typ det. aa och att jag kom på att jag har en klänning som är spårlöst försvunnen sen snart ett år tillbaka. Så tänkte att  jag kanske glömt den hos nån kompis? Vore ju kul att få tillbaka den tänkte jaaaaaaaag. jagjagjg.. hehe, hörs!



kent

Nytt album ute snart och konsert i februari. Biljetter släpps den 12de. vill. gå.



Ny vecka

Ska alldeles jätte snart ta mig mot bussen och åka till skolan.. ännu en ny vecka. nedräkning till scotland, JA!


Ha en ljuuvlig dag, tjing!


söndag

- Nu var huset tomt/tommare på folk igen. & jag är sjukt trött! Sånt här tar på krafterna har jag märkt.
- Idag var första gången jag faktiskt la märke till att höst löven har börjat komma! jag gillarT!


I'm helpless without your warming smile

Den här helgen bjöd mest på mysiga kvällar och äckligt väder. Igår blev det en inne kväll med G här hemma hos mig med chips och grejer. När han drog imorse så var jag tvungen att börja städa på en gång för idag ska släkten komma över.. och det var inte lite att städa heller, kan säga rätt ut att det såg faktiskt förjävligt ut. Men slutresultatet ska man inte klaga på, nejnej. Anyway, det är bröderna som ska firas idag därför blire partyparty med slärren. Det lär väl bjudas på tårta och sånt, yummy, och DÅ är det fest!




well you speak it and you drink it

Aa, jag är då redan hemma från denna tjejmiddag som kvällen bjöd på hemma hos Aggie. Det är fortfarande fredag, hehe, men det är mysigt. Om jag ska vara ärlig så hade jag hoppats på en lite längre kväll men det får man väl ta igen imorron dåraaa. Aa, typ, god natt?



sant

Jag kan faktiskt erkänna att lite kommentarer inte skulle skada.. faktiskt!

tell me how am I supposed to care



Ursäkta röran heh, men jag tänkte påpeka att min mamma är rätt så snäll faktisk om jag får säga så.. Rosabandet armbandet och tights, liky, liky, shaboojjjah! Nä men nu ska jag faktiskt göra mig redo på riktigt. YES! Ha en bra fredagskväll!

2 oktober

Håller på att fixa mig inför tjejmiddagen som denna fredagkväll bjuder på. Kommer bli myssiiiigt!

 

Två rastlösa tjejer, tjena!

pinsamt

hahahahah så grymt pinsamt. Jag höll på att dö igår när jag såg det här! led med henne så himla mycket haha, fy fan!


Blue on blue, heartache on heartache


Jag kom hem från stan för en timme sen kanske. Nu har jag precis duschat och ska snabbt packa ihop lite saker och sen åka hem till G där jag stannar för natten. Godingen ovan fick följa med mig hem idag, hittade inte så mycket mera faktiskt.. ska kanske spara mig till Scotland!

I skolan

Okej, fy fan va kallt det var imorse!! Nu med för den delen. Just nu sitter jag inne i datasalen och har UF och slutar vid 4. Då ska jag in till stan med Beckyboo och shoppa lite. Hoppas att jag hittar det jag inte fick tag på förra gången för då skulle jag bli glad heh.

RSS 2.0